четвъртък, 29 април 2010 г.

Мъжете и зодиите


Стоят на един хълм два бика, стар и млад. Покрай тях в подножието преминава стадо крави. Младият бик припка около стария: „Е, хайде бързичко да слезем от хълма и ето тази младичката да я изпраскаме, може и онази стройничката. Ама хайде, бе, по-бързо...!” Старият дълго слуша, клати глава и след това казва: „Не, бавничко ще се спуснем по хълма и бавничко ще покрием цялото стадо!”.
Както вече разбирате, този виц не е съвсем прост. Той абсолютно точно описва сексуалното поведение на телците, както на младия, така и на възрастния. Но ако в младостта си всички знаци от зодиака се държат еднакво (примерно като младия бик), то с възрастта настъпват съществени различия. Целта на това писание е да опише поведението на различните „зодиаци” в тази конкретна ситуация, когато са на мястото на стария бик.
Овенът на възраст се държи като, че ли е в първа младост. Той с радост ще откликне на призива на младия телец и заедно с него бързичко ще се спусне от хълма и ще изпраска „ето тази младичката”, след това абсолютно щастлив ще се изкачи на хълма отново и ще застане в картинна поза, гордо оглеждайки околността. Всичко е правилно. Овен, това звучи гордо. И той за пореден път го е доказал.
Поведението на Телеца е описано в анекдота. Напълно правдиво. Телецът ще действа именно така: бавничко ще се спусне и ще покрие цялото стадо. При това независимо от възрастта, здравето и търпението му са достатъчни за всички. Освен това ще намери сили да поучи и младия телец.
Близнакът ще възприеме идеята с ентусиазъм. На бегом ще се спусне от хълма и ще захване с кравите непринуден разговор. Ще започне от секса, след това ще премине към интернета, от интернета към компютрите, от компютрите за автомобилите. Това е. Близнакът се разприказва. Просто забрави защо именно се е спуснал от хълма.
Ракът ще подходи към работата не по-малко основателно от телеца. С тази разлика, че ще избере само една крава. При това кравата ще бъде абсолютната рекордьорка на стадото - по тегло, количество на мляко, обиколка на гърдите (Не зная как се нарича този параметър при кравите, може би диаметър на вимето! Не, обиколка на гърдите звучи по-добре!). Ще се престори на теленце и ще си засуче спокойно.
С лъвовете всичко е по-сложно. Лъвът не чука никого. Това при условие, че ще свали всички крави. Ще ги свали красиво, картинно, с потресаваща енергия и чар, доказвайки като две и две, че е най-велик. Собствено казано, той е прав! Той вече е доказал, че е най-добрият. С това са съгласни всички. Цялото стадо. И цялото стадо е готово да тръгне след него. Да се чука който и да е, вече няма смисъл. Нещо повече: даже е вредно. Може да се развали впечатлението. Трябва красиво да се оттегли, да се намери следващо стадо, да се омае и то, да се покори и пак красиво да се отдалечи.
Девата няма да се затича към стадото. Тя ще отиде в секс-шоп. По пътя ще си освежи в паметта „Кама сутра”. И когато стигне до това място, където е преминавало стадото, уви, вече крави няма да има. Ще се наложи отново да се заеме със самообслужване! Разлиствайки предвидливо купения „Пентхауз”.
Везните нямат намерение да слизат от хълма. Те ще дочакат, когато една от кравите се изкачи при тях и започне да ги омайва. Но ще се замисли: правилната крава ли е това и дали не трябва да се изчака следващата, която може да е по-добра. Тогава ще реши да изчака. Ще почака. Ще избере. Накрая ще се съгласи и на секс, но през цялото време ще се измъчва от въпроса: правилната ли е избрал или е трябвало да чака трета?
Скорпионът също няма да се спусне от хълма. На скорпионът това не му е нужно. Скорпионът напълно го устройва и младото биче, което стои до него. То с нищо не е по-лошо от кравата. А коитус с него е нещо толкова мистично. Не, опредлено никакви крави.
Стрелецът... Не, и Стрелецът няма да ходи при стадото крави. Той, какво - да не би да не е виждал крави?! Стрелецът ще погледне малко по-надалеч и ще съзре табун с диви коне. Ето, това е то! Досега с кон не бил. От всички коне ще избере най-екзотичния и съгласния на най-екзотичния секс.
Козирогът безусловно е единственият знак, който ще постъпи в тази ситуация правилно. Той ще въведе ред в този бардак. Ще направи разписание. Ще раздаде на кравите номерца. Ще ги подреди в опашка. Няма да иска съгласието им, не е нужно, защото жените обичат реда.
Водолеят мигновено става любимец на стадото. Абсолютно без значение е кого и колко не харесва (той и сам не знае това). Важно е друго - кой иска него. Според статистиката Водолеят ще „подбере и огрее” четиридесет процента от стадото. Напълно достоен процент! Най-интересно е, че за Водолеят това доста изтощително приключение ще премине леко, непринудено и без отрицателни последствия. Нещо повече - този женски любимец даже няма да се изпоти. Всичко ще правят неговите партньорки!
Рибата мечтателно ще огледа стадото. Замисляйки се коя крава би искал. Това съпроводено с големи тъжни очи. Ясно е, че няма да е някоя слабушка. А формата на рогата - това е друга работа. А може ли вимето да бъде едновременно крупно и в същото време кравата да има идеална форма? Така мечтаеки, Рибата дълго ще стои на върха на хълма, а отдолу бавничко ще преминава стадото...

Няма коментари: