четвъртък, 9 юли 2009 г.

20 неща, които трябва да се знаят за мъжете!

На жените винаги им е известно какъв мъж стои пред тях, какво харесва или не, докъде ще стигнат отношенията им и как ще свършат. Но за всеки случай ще им припомня 20 точки, които е добре да не забравят.

1. „Може ли да говориш? Да не си зает в момента?” - Не е нужно да се звъни, ако ще се започва с тази фраза.
2. Мъжете мразят да им се говори за бившия! И най-вече за това, че той е бил неудачник. На всички е ясно, че е така! Иначе ти не би се срещала с него. Тогава защо да си спомняме за непрокопсаника?!
3. Мъжете са ревниви. Даже като се правят на либерали. Даже като предизвикват откровен разговор. Научавайки истината, те, разбира се, ще сложат върху лицето си маска на светско приличие и равнодушие. Но след време, даже след много време ще ви припомнят всичко, всичко, всичко в геометрична прогресия.
4. За мъже-приятели също не е добре да се говори. Мъжете са лесно раними и ... виж точка 3.
5. Те са много по-емоционални и чувствителни, отколкото ни се струва.
6. Рядко имат план в главата си. Затова и много от нещата, които правят са прости. Това дава възможност, каквото се желае, да се променя в движение.
7. Слабото им място сме ние, жените!
8. Ако отношенията са сериозни, те могат да обичат даже по-силно от нас.
9. Мъжете не винаги понасят мръсници, макар че понякога им се случва да правят секс с тях.
10. Говорят за жени много повече, отколкото жените за тях.
11. Винаги са прями. Има се пред вид, че говорят и мислят за същото, за което говорят. За това не е нужно да се „намеква”, „предполага”, а просто да се каже какво става и какво се иска!
12. За мъжът „секси и симпатична” в превод означава „красива и умна”! И ако действително е казал, че си красива, значи е „полудял по теб”!
13. Ако той се шегува с теб, ти му харесваш. Ако те дразни нарочно, практически е влюбен!
14. На мъжете не им харесват прекалено слаби жени! Параметрите за перфектната жена са мит, създаден от служителки, работещи в гланцирани списания.
15. Най-красивото нещо на света е жена, която приготвя храна. Пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха. Също така минава през..., но за това друг път.
16. Когато ви правят комплименти, не е нужно да прекъсвате и да казвате, че това не е истина или „Тук имам кариес, там целулит!”.
17. Най-съблазнителното в една жена е усмивката!
18. Когато заспиват след секс, това не означава, че са искали от вас само секс и са истински животни. Просто са положили усилия и са се уморили - нищо повече!
19. Да, те обичат да говорят за гърди, дупета, но... душевност също ги вълнува. Но да се говори за нея просто не е така интересно, както за бедра, например.
20. Понякога са случва да флиртуват и се увличат, но когато лягат да спят и се събуждат, винаги мислят за тази, която действително означава много за тях.

Няма коментари: