неделя, 31 януари 2010 г.

29 януари 2010, в Блиц

Варненска проститутка, авторка на три книги, бе разпитана по делото "Славков"
София, България
http://blitz.bg/news/article/69243
изпрати на приятел Авторката на хитовата книга "Платеният секс" - Даниела Великова, застана днес пред варненските магистрати, за да даде показания по едно от знаковите дела в морския град - срещу общинския съветник Иван Славков. В съдебната зала втори ден се разисква бизнесът с проституция, в който се оказаха замесени популярни личности. Скандалната писателка, издала до момента три романа за варненския ъндърграунд, разказа, че не познава лично Иван Славков, а само Веселин Данов и Веселин Жеков, за които е работила в периода от 1997 до 2004 г., пиша сайтът Морето.нет.

Кариерата й в масажен салон започнала в ресторант „Българска сватба” в КК „Св. Константин и Елена”, който е бил собственост на Данов, а тогавашен управител е Илия Раев - Усмивката. След няколко дни неин приятел разбрал са какво се е захванала и й предложил да й помогне да си направи собствен масажен салон във Варна. Собственият й бизнес обаче продължил само 1 месец, след което започнали посещения от господа, които й обяснили, че в салона си трябва да предлага и секс услуги. Тя не приела и се върнала на работа в ресторант „Българска сватба”, където за управител щял да бъде назначен Жеков.

По-късно при един ремонтите на ресторанта започнал спор за пари между Данов и Жеков, след който вторият обявил, че се разделят. Тя избрала да работи за Жеков и се преместила в един от офисите му във Варна.

Започнали да работят като партньори и да делят приходите по равно. През лятото оборотите стигали до 400 – 500 лв. на ден, а през зимата имало и седмици, в които са събирали едва по 100 лв., разказа Великова. Жеков изпращал всяка неделя различни младежи, които да вземат неговото от печалбата, жрицата цитира прякорите на Зоро и Рокера. Това ставало на доверие и не се отбелязвало на никакви документи или тетрадки. Раздялата на Великова с Жеков станала през 1999 г.

/БЛИЦ

1 коментар:

Анонимен каза...

много интересно, благодаря