събота, 6 февруари 2010 г.

Мъжкият член - как да го държим в ръце?


съвети на една публична жена към останалите жени

За жена да пипа мъжки член, е просто вид сексуална игра! За мъжа обаче, това е най-чувствителният и ценен орган от тялото! Когато вашият мъж ви моли да „го” подържите малко, той ви се доверява много! Жени, мислили ли сте някога, че за хващането на члена на вашия любим има цяла философия? Мислили ли сте, че има специално измислена методика, която разделя усещанията за него на две - възбуждане и изпразване? Защо никога не бива да се стиска внезапно мъжки член? И защо някое рязко движение предизвика мигновенно изригване?
„Голяма част от жените не знаят как да хванат нито члена, нито топките. И често причиняват на мъжа неудобство, дори болка с неуменията си. Разбира се, мъжете премълчават това, за да не обидят жените си. - Това са думи на проститутка, ще я нарека Ваня. С нея обсъждаме еротични методи за държане на мъжки член и какво внимание трябва да му отделя една жена. - На мен ми показаха как да подхващам полов орган на мъж, когато бях на 15. По-голямата ми сестра беше проститутка. Тогава още не знаех, че е така. Виждах, че се среща с много мъже, но не мислех, че е професионалистка. Бях много млада. Веднъж, докато бях при нея на гости, дойде един от „познатите й”. Направихме си кафе, седнахме тримата в хола и сестра ми взе да го бъзика, да го пита дали му харесвам. Той каза, че съм хубавичка. Аз бях удивена, но и поласкана и дори изпитах към него нещо като интерес. Сестра ми каза, че аз съм още много малка, но мога да му доставя удоволствие без да се стига до секс. Мъжът се заинтересува. И тогава тя го накара да стане прав и разкопча панталона му. Смъкна го заедно с боксерките и аз онемях. За първи път виждах мъжки член в натура. Той стърчеше напред. Сестра ми коленичи пред мъжа и започна да говори: „Сега ще видиш какво да правиш с това нещо. Първо го хващаш с дясна ръка. Слагаш възглавничката на големия палец под главичката и нежно с останалите пръсти обхващаш ствола. Преместваш показалец върху главичката и погалваш дупчицата в средата. Лявата ръка слагаш под топките и нежно ги поддържаш като големият палец е отпред по средата между тях, а показалецът гали ануса. Това е специален подарък за него!”. После тя започна да масажира ствола на члена и добави, че трябва да се стиска здраво. Движенията да бъдат в началото плавни, а колкото повече се възбужда мъжът, толкова по-ритмични и бързи. Може да се сменя темпото, само ако мъжът иска това, защото някои се възбуждат повече, когато движенията преминават рязко от ритмични в забавени. Всичко за мен беше като училищен урок. Когато мъжът се изпразни, сестра ми даде още един съвет: „За мъжа неговата сперма е ценна. Никога не показвай отвращения или присмех към нея. А също така, може да дърпаш възбуден пенис, толкова, колкото ти се иска, но с топките се отнасяй внимателно.”. И аз мислех, че мъжките яйца са като гума, докато не ги хванах в ръка и не стиснах. Това бе просто шега за мен, но мъжът така се разкрещя. Оттогава се отнасям с уважение към тези мъжки атрибути.”.
Правилата на Ваня и сестра й лесно се запомнят и ще ви дадат увереност как грижливо да докосвате любовника си. Може половите му органи да ви се струват загадъчи, но това съвсем не е така. Просто се съсредотечете и всичко ще разберете. Изучете и опознайте топките, члена, както познавате собствените си генитали. Не се притеснявате да пипате и питате какво усеща като го докосвате. Помолете го дори да ви покаже как се отнася сам със себе си, нека да масурбира пред вас, за да видите как го извършва. Това ще направи от вас жена, уверена, знаеща, че е обичана от мъж, чиито сексуални желания буквално държи в ръцете си.
Частта, която ви интересува най-много, е възбуждането на самия пенис. Как е известно, той се състои от пещеристи тела. Когато мъжът се възбуди, кръвта ги изпълва и спазъм на кръвоносните съдове не й дава възможност да се оттече обратно. Пенисът видимо се уголемява. Но ерекцията за мъжа е физическо и морално състояние. Ако собственикът на пениса е притеснен, уморен, пиян - последният остава вял. Когато това се случва, повечето жени просто обръщат гръб и заспиват. Проститутките обаче никога не правят така. Без дори да са запознати с емоционалното състояние на клиента, те са длъжни да го удовлетворят. Какво правят като видят „виснал пенис”?!
Ваня има могъщ метод: „Най-важно е да се придаде на мъжа увереност. Това даже още преди да се опитате да възбудите пениса. Ще провалите всичко, ако покажете разочарование или дори само ако погледнете там, надолу с мрачен поглед. Като начало целувайте страстно - по лицето, очите, говорете му, че той е най-красив, най-нужен ви. И после веднага действайте. Много добър метод да се предвизвика първоначална реакция е - да пъхнете палец във влагалището си и след това веднага го набутате в неговия анус. С другата ръка може да държите члена и леко да драскате по него с нокти. Не много силно, но все пак той трябва да почувства болка. За да може тя да го изкара от вцепенението, в което е изпаднал по независещи от вас причини. Също така може да дразните с нокът на отверстието върху главичката. Обикновено това помага!”.
Щастливи продължителни сексуални отношения се крепят на провокацията. Ако неговият пенис не върши това, което ви е нужно - провокирайте го. Ползвайте лед, остри нокти, мед, сметана - фантазирайте.
До тук разбрахме как се държи мъжки член за удоволствие. Но има и други проблеми, свързани с „държане”, които се нуждаят от съвет. Например, как да бъде хванат пенис, за да се забави изпразване!? На проститутките това не им е много от полза, но те все пак знаят и такива методи, известни от древността. „Ако става въпрос за редовен клиент, който свършва още преди да съм започнала, - разказва Ваня - обикновено обсъждам проблема с него и после прилагам една хитрост, за която не съм чела в книгите, а ми я казаха колежките. Почти всички я знаят. Като усетя, че клиентът започва да диша тежко, лицето му се зачервява и всеки момент ще свърши, слагам палец под главичката на пениса, точно в основата й, а насреща, отгоре там, където кожичката се отделя от главата, стискам с два пръста. Стискането е силно, в продължение на 3-4 секунди. То прекъсва изпразването. Защо става така, никой не знае. С тази система ерекцията може да се разтегля, колкото искате. Имах един клиент така отлагаше изпразването цял час, че накрая се наложи да прилагам друга хитрост да му помогна да свърши!”
Мастурбацията е полезна освен с това да възбуди мъжа, но и да го разтовари. Макар неспособността от свършване да се среща много рядко, все някога може да се случи да попаднете и в такава сиуация. Причина пак е умора или злоупотреба с алкохол, много рядко е и хронично. Само ако вашият партньор има такъв проблем често, е възможно той да е свързан с физиологична причина. Как отстраняват проститутките мъжката неспособност за еякулация? „Трябва да се работи с члена ръчно и вагинално, - твърди Ваня - при това много плавно! Обикновено става ясно, че клиентът има проблем със свършване още първите минути на сношението. Усеща се, че се старае, напряга мускули, търси поза, в която членът да е максимално натоварен. И след десетина минути изнемощял се предава и казва: „Не мога!”. Понякога някои се преструват, че са свършили, за да не се изложат. Аз се преструвам, че им вярвам и предлагам да пробваме още веднъж. Имала съм такъв клиент. Първо го стимулирах с ръка, а като се възбуди, седнах върху него, защото така мъжът има по-голяма свобода за ръцете и очите си, а клиентът обичаше това. Всичко вървеше нормално, но усетих, че членът му спада, защото той разбра, че не може да свърши. Отново заработих с ръце, възбудих го и пак го възседнах. Така няколко пъти бързо преминаване от влагалище към ръка и на четвъртия път той свърши.”.
Понякога, за да помогнете на мъжа във всеки от изброените проблеми му е нужен само масаж. Техниките на еротичния масаж не се различават съществено от класическия. Само част от проститутките владеят изкуството на масажите. Но повечето мъжете отиват при тези „непрофесионални масажистки”, защото не смеят да помолят жените си в къщи за масажна мастурбация. А имат нужда - един просто да усети ръце по тялото си, друг се възбужда от комбинацията „работа с ръце и орален секс”, трети харесва еротика, а жените им не. Като масажистка с дълъг опит мога да кажа, че целта на масажа е да снеме напрежение от външния свят и да създаде едно друго - сексуално. Да откъсне мъжа от проблемите на деня и в същото време да го възбуди. Да го отведе във вълшебния свят на секса.
Много е важно как сте облечени по време на масажа. Не мисля, че масажистката трябва да е гола. За предпочитане да е с нещо загатващо. Събличането на всяка дреха от тялото й, сваля по една доза от напрежението на мъжа.
Започнете с това мъжът да легне по корем. Покрийте бедрата с хавлия. Това може да ви се струва ненужно, но то е основна част от представлението. От време на време ще повдигате хавлията и ще се възхищавате на видяното под нея. Мъжете обожават да чуват това. Достатъчно е се взрете в лицето им - като деца се радват. Намажете ръце с олио и почнете да масажирате гърба и врата - най-голямо напрежение се получава именно там, вследствие на дълго шофиране или стоене зад бюро. Щом усетите, че възлите на напрежението се отпускат, преминете към кръста, а като допирате хавлията, я повдигайте и говорете, както вече казах. Оставете дупето голо и масажирайте бедрата от вътрешната страна, но без да докосвате члена. Галете седалищните мускули, а хавлията да покрива бедрата.
Като отделите достатъчно внимание на гърба, обърнете мъжа и пак покрийте с хавлия бедрата. Разтривайте бавно мускулите на ръце, гърди и плавно се спускайте към корема. По някое време хавлията вече трябва да е заела позиция на знаменосец. А очите на мъжа да са пълни с желание. Но вие го изненадайте, не обръщайте внимание на позива и се спуснете към краката като започнете с масаж отдолу нагоре. Вътрешната страна на бедрата е най-чувствителна. Подпъхнете ръка под хавлията и масажарайте всичко, което срещате по пътя си - топки, анус, но не докосвайте члена. После рязко отмахнете хавлията и кажете това, което той обича да чува - колко е голям, колко е възбуден или изберете други думи, вие си познавате човека най-добре, знаете какво ще му е приятно да чуе точно в този момент. Намажете обилно ръцете си и поемете члена в тях. Движете се по него сякаш това наистина е масаж. Може да увеличите леко ритъма, но не много, защото същността на еротичната мастурбация е в нейната плавност и лекота. Тя не трябва да продължава повече от обикновен масаж. И даже и да усещате, че той иска да увеличите ритъма, не го правете. Аз лично поддържам темпо като броя на ум: едно-Мисисипи, две-Мисисипи, три-Мисисипи... Това е подходящ ритъм. И даже когато точно преди края, той умолява да забързате, запазете задържащия ритъм - накрая ще ви бъде безкрайно благодарни.
Ако ви смущава прекомерния професионализъм на съветите, помнете: ние, професионалистките може да сме изкусителни и опитни що се отнася до общуване с мъжки полови органи, но те все пак принадлежат на вашите мъже. Рядко създаваме продължителни отношения с клиенти, докато вие имате време да опознаете всеки детайл от характера на мъжа до себе си, може всеки ден да откривате и стимулирате неговите еротични желания.

2 коментара:

Анонимен каза...

Strahoten suvet!!!Za men seksa e izkustvo i ako ne se vpusnesh s cqlata si strast i yvereno jelanie gubish,A za publicistkata iskam da izraza svoeto vyzhishtenie i blagodarnost na avtorite ,koeto e strashno polezno za vsichki mladi dami.

Kataneca каза...

Прекрасна статия. Описани са неща, които не познаваме или пренебрегваме незаслужено!