четвъртък, 29 януари 2009 г.

Искам го мъртъв


Адвокатка, проститутка и журналистка: три приятелки от детинство, се срещат по време на съдебен процес след 15 години раздяла. Обстоятелствата около тази среща са странни - поредица от неизяснени убийства. Животът на момичетата е протекъл по различен начин, но и трите са научили, че да си жена в свят, където мъже управляват почти 100% от световните богатства, е трудно. И се стараят да се измъкнат от капана на здравата мъжка ръка.
Проститутката се мъчи да се възползва от това, че някои майки не са били достатъчно строги към синовете си, когато като деца са ги залавяли да уголемяват ръчно свои телесни части, разположени на педя под пъпа. Защото знае, че мъж, който е познал удоволствието нещо да набъбва и наедрява в ръцете му, не се отказва да иска още и още. Но силите й стигат само до ... дрога и убийство.
Журналистката се опитва се да направи нещо повече за себе си като държи мъжете на ръка разстояние със силата на ума си. Но нищо не усложнява живота на жената толкова, колкото интелекта й. Тогава й остава да се пита: “...как стигнахме до тук. Аз да свалям невръстни следователи и с наученото от тях да спасявам бившата си приятелка. Тя пък да е станала проститутка и убийца. Ти пък да спиш с мутрата, който я е докарал до това дередже.”.
Адвокатката просто казва: “Искам го мъртъв!. Само мъртвият мъж не желае!”.

Няма коментари: